KOLIKO PUTA SU VAM NARUČENO DOSTAVILI SAMO DO ULAZA?

 Vrlo je važno u procesu adaptacije pomno ju isplanirati, kako bi njena realizacija zadovoljavala Vaše zahtjeve i pri tome Vam uštedjela vrijeme i novac. Svaka vrsta radova zahtjeva i određenu opremu, kao i njezinu dostavu. U našoj praksi  za Vas vršimo dostavu opreme  direktno u stan, a na Vama je da pravovremeno odaberete sav potreban materijal kojim ćemo raspolagati u izvedbi radova.

Koliko puta ste morali tražiti slobodan dan sa posla isključivo zbog dostave koju ste na kraju dugo i čekali, što Vas je omelo u obavljanju ostalih poslova? Koliko puta su Vam naručeno dostavili samo do ulaza i time Vam stvorili problem kako unijeti veći i teži dio u stan na višem katu.

Mi Vam omogućavamo da prilikom naručivanja ne zapadnete u preduga čekanja na dostavu, te izbjegnete da Vas inkomodira u Vašem radnom vremenu i obvezama. Ukoliko opremu i ne naručujete od nas, već iz Vama odabranih kataloga mi ćemo za Vas izvršiti plaćanje i primiti narudžbu, kako bismo uštedjeli Vaše vrijeme i nepotrebna čekanja. Oprema poput instalacija, utičnica, cijevi, ventilatora, svih vrsta podnih obloga (parket, pločice, staklo...), PVC i ostala stolarija, prozori, klima uređaji, materijali suhe gradnje i sve ostale vrste možete kupovati preko nas, tako što ćete ga naručiti prije samih radova, kako bismo u sklopu radova lakše funkcionirali koristeći se njima.

Ukoliko sami kupujete opremu, i tu ćemo po potrebi uskočiti i organizirati Vam dostavu i riješiti Vas te brige. Tada Vam možemo podijeliti i koji savjet više u vezi kvalitete i pouzdanosti odabranih materijala, te njihovu postojanost u vremenu s obzirom na namjenu. U odabiru se baziramo isključivo na vrhunskoj kvaliteti i svjetskim standardima proizvođača, a poznavajući tržište vođeni smo kvalitetom dugovječnosti i postojanosti odabranih materijala. Tijekom izvršavanja radova, način na koji koristimo odabrane materijale temeljimo na ekološki prihvatljivim standardima sa ciljem očuvanja Vašega zdravlja. Baziramo se na materijalima koji osiguravaju Vaše zdravlje, a svojom kvalitetom odlikuju se ugodnim estetskim izgledom i dekorativnom funkcijom prostora.


 

    

Dizajn kupaonice

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Slapovi u kupaonici Dašak divljine u Vašoj kupaonici Imate li sasvim običnu klasičnu kupaonicu i svakako bi... Read more
Tuš kabine ili kade? Adaptacija kupaonice - Tuš kabina ili kada? Odluka nije jednostavana. Ako... Read more
Kupaonice sa dozom osobnosti Kupaonice uređene u tradicionalnom... Read more
Tuš kanalice Tuš kanalice - Moderno i... Read more