VODOVODNA INSTALACIJA

Vodovodna instalacija - Adaptacije d.o.o.Od davnina  su ljudi gradili gradove u blizini rijeka i izvora vode, a civilizacija je i nastala uz područja bogata vodom i podzemnim vodama. Prve gradnje započete su primitivnim materijalima kako bi nastali akvadukti poput onog cara Dioklecijana, koji i dan danas dovodi vodu u jedan od naših gradova. Danas smo sve modernijim materijalima omogućili  sprovesti vodu u sve prostorije svoga doma, a najnovijim dizajnima obogatili interijer bazenima, saunama, jacuzzijima.

             Vodovodna instalacija - Adaptacije d.o.o.                                             U izvedbi vodovodnih intstalacija, izvedba kuhinjske jednako je zahtjevna kao i izvedba vodovodne instalacije kupaonice. Smještaj i izbor sanitarija uvjetovan je dimenzijama Vaše kupaonice ili kuhinje. Kako biste dobili maksimalno iskorištenu kupaonicu, pripazite na odabir opreme za Vašu kupaonicu i kvalitetno ju rasporedite. Ujedno, to će Vam omogućiti i jednostavnije održavanje i na taj način stvoriti dugoročno zadovoljstvo korištenja. Kuhinjska instalacija se većinom izvodi za sudoper, perilicu rublja ili za hladnjak sa ugrađenim ledomatom.

Vodovodna instalacija - Adaptacije d.o.o.             

 

Mjerila kvalitete ne možete uvijek vezati uz visinu cijene pojedinog artikla, stoga se prije konačne odluke odabira opreme za kupaonicu ili kuhinju posavjetujte sa nama. Naša dugogodišnja praksa i iskustvo omogućili su nam da uočavamo mnoge nedorečenosti određenih proizvoda i proizvođača. Kriteriji određivanja cijena većinom su neobjašnjivi i podsjećaju na izmišljenu priču totalno nepovezanu za sami proizvod i njegovu kvalitetu. Tu smo da Vas upozorimo i spriječimo kupnju skuplje, a nekvalitetne opreme za kupaonicu ili kuhinju te njezin neadekvatan odabir. 

     Vodovodna instalacija - Adaptacije d.o.o.                     

 

 

Uvod u sve izvedbe vodovodne instalacije započinjemo kompletnom demontažom stare te izmjenom glavnog ventila vodovodne vertikale. Detaljne izmjere prostora, kao što su buduća visina podova, debljina zidova, te mjesta bušenja za montažu sanitarija izvršiti će Vam naši vodoinstalateri u suradnji sa ostalim odgovarajućim majstorima. Montaži sanitarija pristupamo posebnom preciznošću i pozornošću, a nakon izvedbe postave keramičkih pločica.

Vodovodna instalacija - Adaptacije d.o.o.Dugotrajno sigurno i funkcionalno korištenje naših usluga, osigurati ćemo Vam stručnom izvedbom instalacije tople vode, hladne vode i odvodne instalacije. Materijali koje koristimo u izvedbi vodovodne instalacije zbog njihove kvalitete i dugotrajnosti variraju od čeličnih pocinčanih, bakrenih, plastičnih i plastičnih sendvič vodovodnih cijevi do novosti na tržištu kod koje je vanjski omotač i unutarnja cijev od plastike, a između sloj aluminija. Tako je jedan pod prvih bio aluplast , pex ili press cijevi i coesklima. Nekada, kod nas je bila najčešća upotreba pocinčanih cijevi, koje radi korozije i vlage danas mijenjamo. Najrasprostranjeniji sistem u izvedbi vodovodne instalacije su uporaba PVC vodovodne cijevi ili takozvane PPR vodovodne cijevi. Stručnu pomoć kod odabira opreme i cjelokupnu izvedbu vodovodnih instalacija naša tvrka Adaptacije d.o.o. izvršava isključivo na bazi korištenja najkvalitetnijih materijala sa ciljem uštede Vašega novca i praktičnosti konačne primjene.


 Cijena vodovodne i odvodne instalacije u kupaonici =4.500kn + PDV


Cijena kompletne vodovodne i odvodne instalacije u kupaonici uključuje:

 • Vodovodna instalacija za WC školjku
 • Vodovodna instalacija za umivaonik
 • Vodovodna instalacija za kadu ili tuš kadu
 • Vodovodna instalacija za perilicu rublja
 • Izmjena zidnih ventila za hladnu i toplu vodu

Kompletna izvedba odvodne instalacije

 • Ugradnja zidnog odvodnog sifona za perilicu rublja
 • Ugradnja podnog odvodnog sifona (uvjetovano visinom ulaza u odvodnu vertikalu)
 • Izvedba odvodne instalacije za umivaonik, tuš kadu ili kadu i perilicu rublja

Po potrebi i mogućnostima prostora  ugrađujemo i kontrolni vodomjer

Vodovodnu instalaciju izvodimo PPR (PVC) cijevima ili uz manju nadoplatu po želji PEX-Al-PEX vodovodnim cijevima

Po dogovoru u mogućnosti smo uz doplatu napraviti potpuno novu elektroinstalaciju za kupaonicu

Ukupna cijena vodovodne instalacije za rad i materijal: 4.500kn

U cijenu nije uključen PDV


Dodatne radove izvodimo po dogovoru:

 • demontaža starih sanitarija
 • skidanje keramičkih pločica
 • odvoz sanitarija i građevinske šute

Uredovno / radno vrijeme pon/petak od 09 do 15h

Adaptacije d.o.o.
Maršanići 2b, 10090 Zagreb
Tel: +385 1 6381 666
Mob: +385 91 952-8218
E-mail:info @ adaptacije.hr

 

Dizajn kupaonice

Previous Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Slapovi u kupaonici Dašak divljine u Vašoj kupaonici Imate li sasvim običnu klasičnu kupaonicu i svakako bi... Read more
Tuš kabine ili kade? Adaptacija kupaonice - Tuš kabina ili kada? Odluka nije jednostavana. Ako... Read more
Kupaonice sa dozom osobnosti Kupaonice uređene u tradicionalnom... Read more
Tuš kanalice Tuš kanalice - Moderno i... Read more