Dizajn budućnosti i vrhunske izolacije - PVC stolarija

Bilo da živite u bučnome gradu ili manjemu mjestu gdje su zime izrazito hladne, a vjetar dovoljno jak da prodre u Vaš dom kroz vrata ili prozore, morate zaštiti svoj dom od vanjskih utjecaja i bučne okoline. Jednostavan dizajn Vaših prozora i vrata, a ujedno i odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju osigurati ćete ugradnjom PVC stolarije. Elementi koji omogućavaju ove vrste izolacije prednosti su ugradnje PVC prozora i vrata. Tako toplinsku izolaciju omogućavaju profili od PVC-a sa više komora, jer posjeduju izuzetno nisku termičku provodljivost čime povećavaju termičku izolaciju. Apsorbiranjem zvučnih valova ostvaruje se izuzetna zvučna izolacija dok okvir, krila i brtve osiguravaju savršenu nepropusnost, čak i u ekstremnim klimatskim uvjetima. Tako je PVC stolarija idealna za ugradnju ne samo u stambene objekte u kojima živimo, već i u kuće za vikend odmor smještene duboko u prirodi gdje je zima oštrija, kiša nemilosrdna, a ljeta paklena.

PVC je nezapaljiv i ima sposobnost samogašenja, stoga nam otpornost na požar stvara veću sigurnost. Može se u potpunosti reciklirati, stoga se nemojte zabrinjavati što se tiče ekologije, jer je ekološka osviještenost postignuta činjenicom da ne zagađuje okoliš. Čišćenje, a osobito održavanje  prozora i vrata oduvijek je svima bio mrzak i zahtjevan posao koji je i koštao, no sada to možete riješiti i uštedjeti svoj novac ugradnjom PVC stolarije koja je vrlo jednostavna i jeftina za održavati. Tako protok vremena i atmosferski uvjeti poput vlage, slanosti, UV zraka ne utječu na ovu vrstu prozora i vrata, a istovremeno zahtijevaju samo uobičajeno čišćenje bez puno utrošenog vremena.

Naša ponuda u sklopu ugradnje PVC stolarije uključuje izmjere otvora za ugradnju stolarije, te njihovu montažu po profesionalnim standardima. U sklopu toga obavljamo i potrebne zidarske obrade- obradu špaleta sa uključenim aluminijskim kutnim profilima, krpanje glazure ( prilikom ugradnje balkonskih vrata) i sve eventualne dodatne radove, kako bi u konačnici PVC stolarija bila savršeno ugrađena, funkcionalno i estetski zadovoljila svoju namjenu kao bitan dio interijera. Soboslikarska priprema za bojanje te bojanje kompletnog zida s otvorom, u koji je ugrađena stolarija, također je dio radova koji vršimo na stručan i kvalitetan način. Kada je to potrebno, prilikom ugradnje vratiju saniramo dio pripadajućih podnih obloga kao što su parket, keramičke pločice, tapison... U odabiru materijala koje koristimo za ugradnju PVC stolarije baziramo se isključivo na visokoj kvaliteti sa višegodišnjim garancijama i odgovarajućim certifikatima.

Kako bismo Vas upoznali sa onim što radimo u sklopu ugradnje ove vrste stolarije, nabrojati ćemo Vam radove koje vršimo u sklopu standardne ugradnje PVC prozora:

-        montaža (pričvršćivanje) turbo vijaka

-        ispunjavanje između zida i stolarije PU pjenom

-        montaža vanjske i unutarnje klupčice

-        akriliranje i silikoniranje svih spojeva

-        zidarska obrada

-        soboslikarska obrada i

-        ugradnja dekorativnih lajsni.

Sa druge strane, standardnu ugradnju PVC vrata uključuje:

-        montaža ( pričvršćivanje) turbo vijcima

-        ispuna između zida i stolarije PU pjenom

-        montaža praga

-        akriliranje spojeva u boji stolarije

-        po potrebi zidarska obrada, soboslikarska obrada i popravak podnih obloga te

-        ugradnja dekorativnih lajsni. 


 

Dizajn kupaonice

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Slapovi u kupaonici Dašak divljine u Vašoj kupaonici Imate li sasvim običnu klasičnu kupaonicu i svakako bi... Read more
Tuš kabine ili kade? Adaptacija kupaonice - Tuš kabina ili kada? Odluka nije jednostavana. Ako... Read more
Kupaonice sa dozom osobnosti Kupaonice uređene u tradicionalnom... Read more
Tuš kanalice Tuš kanalice - Moderno i... Read more